Suksee-vaunu- ja pyörätuolisukset

HT Suksee valmistaa ja myy lastenvaunujen, sekä pyörätuolien renkaiden alle kiinnitettäviä suksia. Sukset soveltuvat kaikkiin nelipyöräisiin lastenvaunuihin, myös rinnakkain istuttaviin kaksostenrattaisiin, sekä ns. sateenvarjorattaisiin. Pyörätuoleihin on oma tuotteensa.

Tarina

Olipa kerran vauva,
joka välttämättä halusi lähteä äidin ja isän mukaan ulkoilemaan kauniina talvipäivänä. Vauva kun ei oikein hyvin viihtynyt yksin kotona. Äiti ja isä halusivat kävelylle Oulujoen jäälle. Vauva pakattiin lastenvaunuihin ja perhe alkoi päättäväisen matkan kohti Oulujokea.

Joelle päästyään perhe huomasi, että mitenkäs vaunuja työnnetäänkään lumipeitteisellä joella. Vaunussa oli leveät maastorenkaat kaiken varalta, mutta…

Äiti ja isä pystyivät helposti kävelemään moottorikelkan jälkeä pitkin, mutta vaunut tahtoivat upota koko ajan hankeen. Vaunuja työnnettiin jonkin aikaa ja vaihdettiin työntäjää useampaankin kertaan, mutta perhe ei koskaan jaksanut kävellä telttakahvilalle saakka, kun vaunuja oli niin raskas työntää upottavassa hangessa.

Perheen isä suivaantui tästä niin, että päätti heti kotiin päästyään tehdä asialle jotakin.

Seuraava viikonloppuna perhe taapersi kevyesti usean kilometrin matkan Oulujoella ja joivat makoisat lättykahvit telttakahvilalla. Vaunut kulkivat kevyesti hangen päällä, kun alla olivat oivat sukset. Ja perhe oli yhtä hymyä! Ensimmäinen prototyyppi Suksee-vaunusuksista oli syntynyt.

Sittemmin niin monen tutun ja tuntemattoman kannustamana ja pyytämänä perhe päätti jakaa tätä iloa myös muille vanhemmille. Näin syntyi yritys HT Suksee.

HT Suksee on kaiken varalta hakenut Suksee-vaunusuksille mallisuojan.